top of page
emmi.jpg
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Olen valmistunut keväällä 2017 Turun AMK:n mainonnan suunnittelun linjalta medianomiksi. Opinnoissani suuntauduin AD:ksi (Art Director), joten olen mainonnan ja markkinoinnin visuaalinen ammattilainen.

Jo ennen virallista valmistumistani pistimme ystäväni Marikan kanssa pystyyn oman mainostoismistomme Kurkistus oy:n. Marikan muuttaessa Puolaan päätin jatkaa toimintaa toiminimellä Kurkistuskioski. Kurkistuskioski on tällä hetkellä yhden naisen mainostoimisto.

Olen luova ja visuaalinen suunnittelija, joka kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin. Minulle on tärkeää luoda kokonaisuuksia, jotka miellyttävät silmää ja sielua niin printissä, nettisivuilla kuin sosiaalisessa mediassa. 

Työssäni pidän eniten sen monipuolisuudesta, yksikään päivä ei ole samanlainen ja useimpina päivinä töiden tekeminen ei oikeastaan edes tunnu töiden tekemiseltä, sillä työtehtävät ovat niin mieleisiä.

Silloin kun en ole töissä, minut voi löytää metsästä kameran kanssa,  kastelemasta 60:tä viherkasviani tai lenkiltä koirieni kanssa. 

Emmi 
Nikkanen

bottom of page